زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
  • تاریخ انتشار : 1403/10/23 - 11:21
  • تعداد بازدید : 153
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 140
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جمع آوری ۷۰۰ لیتر مایع لباسشویی تقلبی در همدان

با استمرار نظارتهای بهداشتی بازرسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت همدان همزمان با تعطیلی شنبه ۲۲ دی ماه سال جاری، ۷۰۰ لیتر مایع لباسشویی تقلبی جمع آوری و ضبط شد.

 

رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت همدان با اعلام این خبر، اظهار داشت: در ایام تعطیلی نظیر سایر ایام سال، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس و مراکز تفریحی توریستی با جدیت استمرار دارد.

 

مهندس امیررضا ملکی در ادامه افزود: بازرسان بهداشت محیط همدان در قالب سه تیم دونفره در ساعات صبح و دو تیم دو نفره در ساعات عصر و شب فعال بوده و بر وضعیت بهداشتی مراکز حساس و اماکن عمومی نظارت دارند.

 

وی خاطر نشان کرد: در روز شنبه ۲۲دی ماه نیز بازرسان در قالب سه تیم از اماکن و مراکزتهیه و توزیع موادغذایی ابتدای میدان قائم تا محور گنجنامه بازدید کردند.

 

این مقام مسئول گفت: طی بازدیدهای انجام شده، در مورد تعدادی از این اماکن و مراکز که موازین بهداشتی را رعایت نکرده بودند، روال قانونی اعمال شد و همچنین مقدار ۷۰۰ لیتر مایع لباس شویی جعلی و تقلبی کشف و ضبط شد.

  • گروه خبری : رویدادها,اخبار
  • کد خبر : 150741
کلمات کلیدی
افسانه نقیبی
خبرنگار

افسانه نقیبی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 229
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 321872
تعداد کاربران بر خط 2