به وب سايت مركز بهداشت شهرستان همدان خوش آمديد*************** مشاوره محرمانه ايدز با شماره تلفن 09686 از ساعت 8 - 20 مركزبهداشت شهرستان همدان ***************تغذيه نامناسب، كم تحركي واستعمال دخانيات مهمترين عوامل خطربيماريهاي قلبي و عروقي هستند***************آموزش اساس پيشگيري ودرمان ديابت است***************آغاز به كار پايگاه تندرستي به منظور شناسايي و پيشگيري از بيماريهاي غير واگيراز اول اسفند ماه 1390همه روزه از ساعت 2تا 7 عصر در محل در مانگاه موقوفه بهاءالملك واقع در پرديس جنب پارك ترافيك***************لطفاجهت ثبت نام در سامانه سلامت ايرانيان(پزشك خانواده) به سايتwww.1590.irمراجعه فرمائيد.
شنبه ٢٧ مرداد ١٣٩٧
رياستصفحه اصليمعاون فنيمعاون اجراييمیز خدمتروابط عموميگالري عكس
واحدها
نظرسنجی
ضمن تشكرنظر شما در مورد وب سايت مركز بهداشت همدان چيست؟

عالي
خوب
متوسط
ضعيف

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 142913
 بازدید امروز : 123
 کل بازدید : 550058
 بازدیدکنندگان آنلاين : 17
 زمان بازدید : 1.2501
وضعیت آب و هوا
weather.ir is down
اوقات شرعی
ساعت


  چاپ        ارسال به دوست

توسط مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان همدان تشریح گردید

نکات قابل توجه در خرید زولبیاو بامیه

با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و تمایل مردم به خرید زولبیا و بامیه مهندس خالق مجد مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان همدان شرایط زولبیا و بامیه ی سالم و تقلبی و راههای تشخیص آنها را به شرح ذیل بیان کرد: رنگ زولبیا و بامیه باید زرد طلائی ، بافت و ظاهر آن یک دست و منسجم ،ترد ،دارای وزن سبک با عطر و طعم مناسب بوده و ضخامت کمی داشته باشد، شفافیت رنگ زولبیا نشان دهنده ی استفاده از ماست و نشاسته ی مرغوب و سبک و روشن بودن بامیه نشان دهنده تخم مرغ بیشتر آن می باشد .

مهندس باب الحوائجی کارشناس نظارت بر موادغذایی مرکز بهداشت شهرستان همدان گفت: زولبیا و بامیه ای که رنگ آن تیره و متمایل به قهوه ای سوخته باشد  ، طعم روغن سوخته بدهد و یا ذرات ریز سیاه رنگ به آن چسبیده باشد نشاندهنده استفاده از روغن های غیر قابل مصرف و ناسالم بوده که به دلیل حرارت زیاد  به مرحله دود رسیده و سمی می باشد .

 باب الحوائجی در ادامه افزود:زولبیا و بامیه هایی که ضخامت آن زیاد و حجیم هستند حاوی مقدار بیشتری آرد بوده و تقلبی محسوب می شوند، انواعی که از هم پاشیده ، شکرک زده و بیش از حد نرم هستند نیز مورد تائید نیستند .

 در خصوص مصرف زولبیاهای رنگی ، برخی از عرضه کنندگان جهت ایجاد تنوع با مواد رنگی غیر مجاز زولبیا را طعم دار و رنگی می نمایند که استفاده از رنگهای غیر متعارف و یا زعفران تقلبی در این شیرینی ها  باعث ایجاد رنگهای تیره و قرمز در بافت شیرینی شده که نه تنها تهدید کننده ی سلامت هستند بلکه با ایجاد این رنگ و طعم نمی توان به تازگی و سلامت اولیه ی آنها پی برد درضمن با توجه به ترکیبات و مواد تشکیل دهنده ی زولبیا وبامیه از جمله تخم مرغ ، به طور معمول ماندگاری این محصول بین یک تا دو روز می باشد. خالقی مجد در پایان به شهروندان توصیه نمود که این شیرینی را صرفا از قنادی های دارای پروانه کسب و تحت نظارت خرید نموده و درحین خرید به تازگی آن توجه نمایند .

 

 


١٣:٤٧ - 1397/03/02    /    شماره : ٦٧٣٧٧    /    تعداد نمایش : ٨٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج